Menu Luk

Partnere

Møde bb DATA Teknik A/S

BB Data leverer totalløsninger

BB Data har fokus på professionel effektivisering af IT løsninger til lager- og logistik virksomheder samt en lang række andre brancher. Vi har specialiseret os i labelprintere, stregkodescannere, håndterminaler, truck computere, trådløse netværk, fragtlabels & mærkning.

Lad os finde den rette løsning sammen med jer

Sammen med vores kunder har BB Data siden 1982 effektiviseret, organiseret og udviklet arbejdsprocesser. Vi ved, at den rette løsning kan gøre en kæmpe forskel for jeres forretning. For os handler det om at gøre jeres arbejde lettere. Hvad enten det er den lille selvstændige virksomhed eller en stor produktionsvirksomhed, findes der en løsning. Vi sætter pris på dialogen og samarbejdet med jer og værdsætter hele processen. Det mener vi er nødvendigt for at sikre den rigtige og bedst mulige løsning til jer. Det skaber tilfredshed hos vores kunder. Samarbejdet med vores kunder fortsætter længe efter produkterne og løsningen er leveret.

Læs mere om os på vores nye hjemmeside www.bbdata.dk

Mød Bekey

Din nøgle til en smartere hverdag

Bekey er Danmarks ledende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger, der gør hver dag smartere for både professionelle og private. Bekey fokuserer på at skabe innovation inden for områder, hvor den fysiske nøgle nemt kan erstattes med en mere sikker og digital løsning.

Ved at digitalisere den fysiske nøgle hjælper Bekey blandt andet serviceleverandører og den kommunale hjemmepleje, som dagligt har brug for autoriseret adgang til opgange og boliger.

Bekey er installeret i hver anden låste opgang i Storkøbenhavn og der kommer hele tiden flere til. I 2022 faciliterede Bekey 15 millioner autoriserede døråbninger for 32.000 brugere i Danmark og Norge. Bekey har hovedkontor i Søborg og ejes af North Media A/S.

Lagersystem

Lagersystem er et komplet lagerstyringssystem, der forbinder din webshop, lagerstyring og dit økonomisystem. Du får strømlinet din ordrehåndtering fra bestilling til pluk, pakning, afsendelse og fakturering.

Lagersystem er altså et cloudbaseret Warehouse Mangement System(WMS) til dig, der ønsker en smart, ukompliceret og automatiseret styring af dine forretningsgange inden for lager og logistik.

De mange integrationsmuligheder gør det let at implementere Lagersystem i din nuværende opsætning. Lagersystem er en fuldt skalerbar lagerstyringsløsning, der kan bruges i alt fra specialiserede webshops til lagerhoteller. Der bliver løbende tilføjet nye features, så Lagersystem kan dække fremtidens lagerbehov indenfor e-handel.

Mød Inmobile

Alle integrationer til inMobile

Integrer DROPBOY med inMobile og få mere ud af din SMS-løsning.

Med inMobiles integration sendes der helt automatisk SMS-beskeder med tracking information om den enkelte forsendelse. Reglerne for hvornår og hvad der skal sendes til modtageren af forsendelsen defineres nemt i Dropboy.

Integrationen er hurtig og nem at sætte op, og det kører helt automatisk.

  • 98% læser SMS-beskeder
  • 90% læser SMS-beskeden inden for fem minutter
  • Modtageren af en forsendelse forventer i dag at blive opdateret om en forsendelse via SMS.